En kur mot mjäll

-Samarbete med mjallbusters.se –

Det är ganska så många som faktiskt har mjäll i hårbotten och det är nog inget ämne jag någonsin pratat om med en vän. Det kanske beror på att jag inte haft några större problem med det mer än att jag vid enstaka tillfällen haft torr hårbotten och tå har jag kört en kur med mjällschampo och blivit av med det direkt. Det har lanserat en ny typ av mjällschampo på marknaden som heter Mjällbusters, som fightas mot mjäll.

5-dagars kur mot mjäll

På deras hemsida berättar dom att du bör köra det som en 5-dagars kur för att få maximal effekt att motverka mjäll, därefter 1-2 gånger i veckan som underhåll.

Mjällschampo ska du ej använda varje dag, det är nämligen så att mjäll är torr hårbotten, torr hårbotten kan vi uppleva lite extra nu under vintern med all kall kyla och värmeväxlingar, det torska ut våra hårbottnar.

Vårt svenska klimat påverkar våra hårbottnar

Vintern är inte bara en utmaning för din hud – ditt hår får också kämpa! … Det är inte bara ansiktet och kroppen som kan lida av det kalla klimatet under vinterhalvåret. Även vår hårbotten påverkas och kan bli torr, strama, klia och till och med börja flagna. Dvs mjälla!

Det finns ju några saker man kan tänka på för undvika att få mjäll och det är att sova med blött hår, ha fuktigt hår under en mössa, vara ute väldigt kallt väder utan mössa. Starka hårgelé, hårspray och parfymerade produkter kan skapa en obalans i din hårbotten.  Snöar det på dina kläder och inget annat har funkar kan det vara värt prova.

Visste du att dom flesta överdoserar schampo och sköljer ut det för fort? Du bör alltid tvätta ditt hår 2 gånger om du använder produkter i håret, det är nämligen så att första gången tvättar ut smuts och andra gången tvättar du rent håret. Låt alltid schampot verka minst 2 minuter innan du sköljer ut det för maximal effekt.

Pris: 228 kr

Mängd: 125 ml

Köp här: https://www.mjallbusters.se/

Ett mjällschampo som riktar sig mot moderna och aktiva män och kvinnor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.