Hälsa

Oljor och hälsa

Att ta hand om kroppen med härliga oljor är mer trendigt än någonsin. Jag älskar oljor!

När jag tagit en lång dusch i varmt vatten uppskattar jag att smörja in mig med lite olja medan huden fortfarande är blött. Därefter brukar jag även applicera lite bodylotion på utvalda delar. Där efter krypa ner i en nybäddad säng, är det någon som blir avslappnad nu av denna beskrivning?

Oljor har länge varit populärt men inte bland den breda massan men det är något jag märker med spridning av. Jag tror det är den Next big thing inom skönhet och hälsovård. Kom ihåg vart ni hörde det först!

från:livehome.se

Nyligen var jag på Formex och kom i kontakt med ett företag som sålde så fina oljediffuser som sprider parfymerad olja i hemmet och får det dofta så gott. Det är många sådana som är gjorda av plast som med tiden blir gula, men dessa var i glas och håller länge samt skiftade färg. Ägaren berättade att det finns mycket oäkta oljor på marknaden och du bör ha rena om du ska må bra av dom när du har dom i ditt hem. Vi mår bra av att mötas av god doft från oljor och det påverkar verkligen våra sinnen….

En olja som ofta får lite för lite uppmärksamhet är CBD-olja som faktiskt är en olja är ett trendigt kosttillskott som kan läka mycket i våra kroppar. Det är en olja som vi äter och doserar efter eget behov. Det är nämligen så att för att vi ska må bra så behöver vi ha en balans i våra kroppar. Det låter faktiskt lite flummigt, men tänk dig att din kropp kanske aldrig hinner göra sig av med gifter förrän vi fyller på den med mer. På det låter vi inte våra kroppar och sinnen att  varva ner, på sikt får vi olika sjukdomar då vi undviker att lyssna på våra kroppar. Tänk istället om fler kunde ägna sig åt att inreda fengshui, inte jobba för mycket, äta bra mat och lära sig mer om dom  oljas nytta på för vårt välbefinnande. Vill du köpa CDB olja som är av god kvalité. Du ska aldrig tunna på kvalité på någon olja om du vill få valuta!

Fina oljor kan du även ha i ansiktet som ansiktsvård och du kan tvätta av dig sminket med olja som steg 1 i den Koreanska-hudvårdsrutien, olja funkar till allt nästan… Jag älskar oljor om du inte provat testa, du kommer inte ångra dig!

 

En kommentar

  • Jastin

    CBD-olja är en av många cannabinoider som finns i både marijuana och hampa. Det har inga psykoaktiva effekter överhuvudtaget – det vill säga att du inte kan få ”hög” av det. Men det har några ganska mirakulösa effekter för personer med anfall, depresson, kronisk smärta och cancer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *