Karriär

Öka produktiviteten och sluta prokrastinera

Idag är det röd dag och jag är hemma lite sjuk och arbetar, jag kanske borde ligga nerbäddad i en säng och se serier men det är så slöseri med tid.

Igår såg jag en bra video om nå sina mål, det finns många som är drömmare och så finns det dom som får saker att hända. För få saker gjorda behöver man tvinga sig, mantrat det finns en dag i morgon det får man helt enkelt skippa. Men det är svårt!

En viktig del är även vilka man umgås med, viktigt omge sig med ambitiösa människor för att sådant smittar av för man vill inte vara sämre. Men det är även hela helheten som spelar in, hälsa, vad man äter, tränar, när man går upp, när man går och sover och hur man strukturerar sina dagar! Men det är även hur man tar hand om sig gällande sitt utseende, ser till att se välvårdad och strukturerad. Det kräver sin tid att man inte stressar fram det för mycket.

Jag har märkt att jag får mer gjort när jag skärt ner på onödiga saker och tvingar mig att göra tråkiga saker. Det är svårt bryta dåliga vanor, men vad jag har förstått tar det cirka 2 månader skapa sig en ny struktur.

Här är videon jag såg:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *