Karriär

Få mer tid och mindre stress

Jag har på senare tid blivit så att jag vill tjäna in tid, det är dock något som inte riktigt går tyvärr, men det går att använd sin tid mer effektivt. Allt i livet handlar inte om att bli klar för spara in tid, det slutar bara med att det man gör blir halvbra och att det ska kompletteras osv.

Jag för ett par månader sedan så arbetade jag med bloggare som jag fick ägna hela 15 mail från min sida för att få klart hennes sponsrade inlägg jag köpt till min klient. Tyvärr så valde jag  att ställa in samarbete Nr:2 och då blev hon ganska sur och menade att hon hade rätt till det skrivjobbet. Tålamod är viktigt att ha och vara trevlig…

Hon var nog en person som inte gör något noggrant och som inte värnar om sin egna tid och om andras tid. En person som slukar andras tid med andra ord. Hon är säkert sådan som frågar andra än göra en enkelt Google sökning.

Tänk på det, stress du får kan bestå av att andra äter upp din tid och att du själv ägnar tid på onödiga saker som inte tar dig framåt. Skriv upp det du ska göra i anteckningar och beta av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.