Vardag

Att bibehålla en god hälsa är lättare än bygga upp en dålig hälsa

Innehåller annonslänkar

Det är många som inte hinner att ta hand om sig själva. Dom är sällan ute och går och kanske sitter ner alldeles för mycket och äter allmänt dåligt mat. Visst det kanske fungerar för stunden, men sedan kommer det med hög sannorlikhet komma surt efteråt. Det är nog få som ångrar sig att dom tagit hand om sin hälsa för mycket tror jag. Hälsan är det viktigaste vi har och det är svårt att återhämta sig många gånger om man kört slut på kroppen. Det spelar ingen roll hur rik du må vara, men mår du inte bra hur roligt är det då?

Personligen så har jag alltid varit mycket för vardagsmotion. Bara denna vecka så har jag gått runt djurgården 3 gånger tror jag och en dag möttes jag av denna utsikt. När jag väl är ute och går så lyssnar jag gärna på fartfylld musik eller en bra podd eller en lärorik podd. Jag försöker nämligen att utbilda mig inom mitt yrke några gånger per månad för att utvecklas. Just nu är jag inne på att lära mig mer om Tiktok annonsering. Gud vad roligt Tiktok är förresten, jag och en vän vi håller hela tiden på och skickar roliga klipp till varandra. Min humor är mycket ”måndags ångest till jobbet” och Corn sången och mycket annat roligt. Jag tycker även att det bra investera i hälsoprodukter så spana in Trendrehab rabattkod.

Utöver att vara ute och går så har jag börjat äta mer varierad mat och så har precis fått hem provsvaren för några olika hälsotest som jag tagit för att se mina hälsovärden. Det var väldigt intressanta provsvar och när det gällde mineraler så kan jag gärna äta lite mer Zink, så det ska jag köpa hem. Här kan du köpa hälsotest du med. Med rabattkoden: Shoppasmartare får du 10 % rabatt,

Det är smart att se över sin hälsa och se status och möjligheter att må ännu bättre. En annan bra sak är att man sparar även pengar på att inte behöva köpa hem onödiga vitaminer och tillskott om man inte har behov av det. Just mineraler är lite svårare att få i mat, så det är något vi oftare behöver extra tillskott av, än exempelvis vitaminer. Vill även tipsa om madrasser  och väl värt att spana in Emma madrass rabattkod. Som har otroligt sköna madrasser med 100 dagars möjlighet att provsova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.