Uncategorized

Jag testar Nioxin Definition Cream 150 ml (mot frizz)

Innehåller annonslänkar

Här är jag och mitt hår och vi är väldigt glad och nöjda just där, jag har precis tvättat mitt hår och lagt i 3 cm av Nioxin Definition cream!

Doften: väldigt lagom och fräsch, lite fruktis hårschampo på det. När håret  väl är torrt är det inget övertag alls av doft.

Känsla:Håret blev väldigt lent och mindre frizz, det blev även lite mjukare. Produkten gjorde inte alls håret tungt utan det är lätt och fluffigt ändå 🙂

Betyg: högt, väldigt nöjd! Rekommenderas! Just produkter som är bra för blont och lite frizzigt hår är svårt så denna är den bästa jag provat hittills.

Pris: ca 225 kr

Nioxin Definition Cream minskar frizzet och ger ett slätt, friskt och lätthanterligt hår.Hjälper till att skydda mot håravfall som är ett resultat av avbrutna hårstrån. Applicera krämen i fuktigt hår och föna för bästa resultat.

BONUS: jag hade ingen aning när jag köpte denna produkt att det var en serie mot håravfall/skört hår, jag lider inte av just det men jag tyckte produkten lät så bra och mitt hår är skört.

Just när det gäller schampo o sådant så är det bra satsa på produkter som inte har skadligt innehåll, då det man lägger på hårrötterna kan ju medföra problem för tillväxt av hår. Håret kanske kan bli tilltäppt av allt torrschampo osv…  Jag kommer köpa deras djuprengörande schampo för det behöver jag nämligen. Jag brukar använda mig av det lite då och då när mitt hår känns torrt, då tömmer jag håret på överflödsprodukter och laddar det på nytt med inpackning osv…jättebra tips 😉 (steg 1 i en keratinbehandling)

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *