Uncategorized

EKSPERIENCE SCHAMPO OCH INPACKNING

Plötsligt så händer det! Jag får ett skonsamt schampo och inpackning som är riktigt bra och fungerar. Jag har haft turen att få en hel del goodiebags som många vet och ofta arbetar jag med attraktionslagen att jag ska få precis det jag vill testa och åter igen så fungerade det.

Här nedan ser ni EKSPERIENCE schampo och inpackning från som är i min smak, doften är ganska så svag och väldigt fräsch. Jag kan inte säga vilken typ av doft det är men den doftar ”lyxigt grönt”.

När jag Googlar runt ser jag att det är från varumärket Revlon!

Eksperience – sea, science, senses

Produkterna i Eksperience innehåller flera naturliga ingredienser från havet. Bland annat Aquamaris, vatten från källan i Frankrike, som läker och lugnar hårbotten, alger från hela världen med antiseptisk effekt som rensar ut gifter ur kroppen och ostronskal som tillför fukt och mineraler till hårbotten.

Eksperience började producera de första produkterna i Italien, där de fortfarande har all sin produktion, för 25 år sedan. Genom åren har produkterna testats, utvärderats och utvecklats till en omfattande problemlösare med hårbotten i fokus.

 

EKSPERIENCE HYDRO NUTRITIVE – HYDRO-NUTRI HAIR CLEANSER

Produktinformation: För torrt och behandlat hår.Återfuktande och rengörande cleanser som ger lyster och näring till håret. Håret blir silkeslent och mer lätthanterligt.

EKSPERIENCE HYDRO NUTRITIVE – HYDRO-NUTRI NOURISHING MASK

Produktinformation: För torrt och behandlat hår. Djupt återfuktande och närande mask som ger mjukhet och lyster till håret.
Användning:Efter Eksperience Hydro Nutri Hair Cleanser, fördela i handdukstorkat hår. Låt verka i några minuter och skölj ur.

Detta är en salongsserie av hårvård som består av sju serier för sju olika hårproblem. Fyra serier fokuserar enbart på problem som uppstår i hårbotten; obalans i talgproduktionen, känslighet, mjäll och håravfall. De tre andra fokuserar på faktorer som påverkar kvaliteten på längderna; torrt hår, färgat hår samt fint hår som behöver volym.

Recension:

Kanon, vill köpa mer så jag får bege mig till någon salong som säljer för jag kände verkligen att det här var rätt för mig. Tacksam att jag fått möjlighet att testa och glad över att den var så väldigt skonsam och mild.

Mer goodiebags tack, *blink* 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.