Bra tips

Ny skönhetbutik- Glamma

skönhet på internet

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.26.21

Det har kommit en uppstickare inom skönhetsbutikerna och det är Glamma.se säljer skönhet, parfymer, men även tillhanda håller sista minuten tider på behandlingar i din stad, men även olika skönhetsbehandlingar! Sidan har helt enkelt mycket av det man vanligtvis behöver på ett ställe. Jag har provat sidan och kan berätta att den är lättanvänd och det är väldigt bra att man kan välja vilket pris nivå man vill spendera samt vilket märke, men att man endast vill se rabatterade varor!

Här får ni en rabattkod hos Glamma:

Rabatt = 10%  * Minsta ordervärde = 350kr
 
    * Går att använda för produkter och för behandlingar (exempel: https://www.glamma.se/s/sistaminuten/?q=Klippning) och deals (https://www.glamma.se/erbjudanden/)
 
    * Gäller ej för presentkort.
  * Endast 1 köp per kund.
 
    * Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.   * Giltigt t o m 2017-03-31

Här är några exempel på erbjudande Glamma har just nu!

glamma

Jag som är skönhetsbloggare och gillar skönhet shoppar det mesta av det på internet för det är billigast. Oftast har jag mina skönhetsfavoriter sedan innan som jag lätt kan köpa online och veta att jag kommer bli nöjd. När jag shoppar går jag mycket på pris, är det riktigt bra deals på tex min favorit mascara köper jag 2 stycken och bunkrar! Är ni som mig den som gillar kolla deals? Så har Glamma en sida som heter LÖNEYRA .  Runt lön då många butiker olika erbjudanden för locka oss till köp, här var det överskådligt. 

Jag köpte en parfym från Rihanna som jag velat ha samt ett torrschampo 🙂

Rihanna parfym

Parfymer kan man inte ha för många av, dom kan man ha på ett fint silverfat 🙂

glamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.