Snygga necessarer online – Ett måste på resan

Innehåller adlinks för Cocopanda

När jag reser så tycker jag om att organisera mina skönhetsprodukter med hjälp av necessärer i olika storlekar. Det gör det enkelt att att komma åt det jag behöver på resan + att det ser prydligt ut på hotellrummet. 

Snygga matchande necessärer

Jag har köpt hem dessa två  unisex necessärer  från SHELAS  som finns i tre olika storlekar och tre olika färger. Kvalitéten är bra och priset är verkligen prisvärt och då jag handlade i över 599 kr så fick jag erbjudande att köpa den stora Nude för endast 99 kr ord 199 kr. Så här i efterhand så ska jag ska nog även köpa hem den minsta storleken och  en necessär även för mina sminkborstar.  

Jag älskar dessa hur, snygga är mina nya necessärer från Shelas?

Här kan du se hur stor den största storleken är. Här har jag lagt i 2 X 500 ml flaskor, hårinpackning, brun utan sol och det är ändå plats över. När det väl är dags att resa så brukar jag packa ner mindre förpackning och då kan jag verkligen få med mig hur mycket som helst!  Visst påminner dom om Bottega veneta i designen med sin flätade struktur?

Organisera dina skönhetsprodukter med en praktisk necessär

Necessärer och sminkväskor är även bra att använda sig av i hemmet för att strukturera upp sina skönhetsprodukter i badrummet.  

On the go necessär 

Jag brukar alltid ha en mindre extra necessär som alltid packad med nödvändigheter med miniatyrer av make up som: hopfällbar tandborste, puder, mini mascara, parfym, handkräm, foundation och mindre ögonskuggspalett. Så smidigt att ha med sig i väskan om det blir en oväntad After work, middag efter jobbet. Då slipper man gå hem emellan och man skonar axlarna med att bära tungt.

 

Rabattkod

Faktum är att jag har en rabattkod åt er: >  Jennie10  <ger er 10 % på ett helt köp. 

Alla produkter ovan finner ni på Cocopanda  (Klick) som är en skönhetsbutik på nätet som jag har handlat flera gånger ifrån och jag tänker blogga mer om dom framöver.

 

2 reaktioner på ”Snygga necessarer online – Ett måste på resan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.