Ekonomi

När du inte har tillgång till reklambladet på Lidel

-Samarbete bastaerbjudanden.se-

Har du satt en skylt på dörren där det står ej reklam på? Då behöver du läsare vidare om detta smarta tips!

I helgen talade jag med en vän om hur vi kunde bli mer ekonomiska och jag berättade till henne att jag ett tag är jag ville spara mycket pengar utnyttjade veckans erbjudande på i matbutiken. Hon blev ganska så imponerad av att jag kunde på den tiden spara undan 10 000 kr i månaden för snabbt få ihop till en resa. The good old times, när motivationen var på topp.

Min vän föreslog att vi skulle nu hålla en matbudget på 2000 kronor på en månad för att testa om det var möjligt. Det är verkligen en tight budget, speciellt om man bor på Östermalm där allt är extra dyrt. Jag har börjat med detta nu, spendera så lite som möjligt på mat vi får se hur det går helt enkelt. 

Nyligen så öppnade faktiskt Lidl vid Östermalmstorg och med Bästa erbjudanden kan man enkelt se extra priserna, dvs Lidl erbjudanden

Ni som läst min blogg vet ju jag är ganska för att inte spendera i onödan på tråkiga saker och jag gärna använder jämförelses sidor. Något jag vet att dom flesta tycker är för jobbigt för att det tar tid. Det är helt klart mer smidigt att kika på erbjudanden på nätet och sen gå till butik och handla än stå där i butiken som värsta rabattjagaren för sedan springa runt finna varorna. Varför dessa sidor finns är för att om du som kanske mig har ”Ingen reklam på dörren” kan ta del av all reklam utan att behöva slösa på massor av träd och sedan behöva gå till pappersinsamlingen. SMART! Du kan sonika prenumerera på reklam från dom mataffärerna du brukar handla ifrån för att spara tid. Då kan du läsa erbjudanden i mobilen påväg till butiken.

Hur har ert första tid på nya året börjat? Själv har jag redan börjat stressa inför sommaren för det är då jag vet att då kommer jag inte vilja ägna fullt lika mycket tid åt mer tråkigare sysslor och mest spendera pengar och ha det bra. Jag längtar verkligen till värmen kommer och förhoppningsvis är jag i mer form och har en ännu bättre hälsa nu när jag lägger om min kost denna månad! 

Billiga måltider

För att hålla någon form av matbudget är det viktigt att fokusera på billiga måltider. Potatis och pasta är ofta billigt och mättande. Så som att laga mat i ung som gratänger, rotfrukter. För få ner priset är det pris per portion som är avgörande. Det i sig kan bli som en sport att se hur långt man kan komma. Under 40 kronor kan man förvänta sig att man bör kunna hålla sig till…Det är lättare få lägre pris hur mer mat man lagar. Jag kommer försöka ta mig orken att laga en potatisgratäng och rotfrukter, det är verkligen gott. Samtidigt är livets tid knaper så att mycket skönare att inte behöva laga mat varje dag!

 

(5) Comments

 1. Du skriver inte några personliga inlägg längre och du lägger inte upp några foton från Östermalm heller. Kanske har du angelägna personliga saker du måste prioritera? Jag hoppas att du mår bra och vintermörkret inte är för svårt men tyvärr är inte din blogg speciellt intressant bara med sponsrade reklaminlägg. Det är stor skillnad på din blogg nu och tidigare. Kan du inte lägga upp lite foton ”hemifrån”? Det är så mycket intressantare att läsa vad du tycker och gör på Östermalm.

  1. missjennie says:

   Hej, precis det stämmer, håller med dig den är ganska tråkig! Jag har sålt ut denna blogg det är mer en blogg om allt möjligt. Samt byta länkar med! Så förstår om du slutar läsa den…..

   Jag har en ny blogg om min hobby, skönhet 🙂 http://www.beautybyjen.se Föreslår även att du följer på Instagram: Jennie11460 om du vill se Östermalm. Kanske blir mer privat, någon annanstans och då inte ha sponsrade inlägg där.

   Men jag mår bra, omprioriterar lite här i livet för maximera inkomst och frigöra tid…resa mer osv..hoppas det är bra med dig med?

 2. Li del är den. Bästa affären man kan. Köpa i Sverige. An ser jag och kommer att vara ok

  1. Det finns mycket bra hos Lidl!

 3. Göran Nordqvist. Täby says:

  Jag. Vill. Bra ha svar inget annat vill jag ha ok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.