Träning

Mitt nya favoritmärke för träningskläder: Relode

Häromveckan snubblade jag av en slump över ett ganska nystartat varumärke för träningskläder. Och eftersom jag tycker det är roligt att testa nya kläder – och var i behov av nya träningskläder – bestämde jag mig för att testa märket. Till min stora förvåning var kläderna betydligt mycket bättre än jag vågat hoppas på och jag är övertygad om att Relode, som märket heter, kommer förbli en av mina favoriter under lång tid framöver.

Så vad är det egentligen som utmärker Relodes träningskläder? Nedan berättar jag mer om varumärket.

Genomsyras av kvalitet

Även om det är klyschigt att säga så är det framför allt den höga kvaliteten på Relodes träningskläder som jag fastnade för. Redan när du tar ut kläderna ur sin förpackning så känner man hur exklusiva material man har använt.

Nu har jag inte hunnit använda kläderna så många gånger än, men från vad jag har hört från andra som testat kläderna så är de enormt slitstarka och håller både passform och färg efter flertalet tunga träningspass och efterföljande tvättar.

https://relode.se/collections/dam/products/core-sports-bra-vit

Spännande design

Ett problem med dagens träningskläder är att många plagg är väldigt fantasilösa, med undantag för skor där det verkar som att de flesta märken lägger allt sitt krut. Därför är det extra roligt att Relode valt att tänja lite på gränserna och designa roliga träningskläder som framhäver ens former på ett smakfullt sätt. Man kan dels köpa kläder i en rad olika färger, men företaget har också gjort unika designval såsom den unika urringningen på kollektionen Trinitys sport-bh:ar.

 

Det designelement som utmärker Relode mest är dock att deras kläder är seamless – sömlösa på svenska. Detta maximerar komforten och motverkar skav, även när du är täckt av svett och är mitt i ett högintensivt träningspass.

Bra priser & omdömen

Slutligen uppskattar jag att Relode valt att erbjuda exklusiva träningskläder för inte så exklusiva priser. Det är helt enkelt ett varumärke för alla som älskar att träna och behöver bra träningskläder för att prestera på topp.

 

Att varumärket dessutom har utmärkta omdömen från tidigare kunder och stora influencers inom träning är givetvis ännu ett bevis på just hur bra detta märke är!

 

Har du testat Relodes träningskläder? Eller har du ett annat varumärke som du föredrar? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *