Inredning

Min nya fina svartvita änglatavla ”poster” från Nordicprintstore

Skärmavbild 2017-07-03 kl. 14.50.24

Jag bara älskar min nya poster med en svartvit ängel

ängeltavla

Bredvid utgången är det ganska så mycket väg och tråkigt utrymme och jag fick en idé att om man skulle ställa en stor tavla på bänken skulle det kunna bli som ett fönster. Jag valde därför måtten 61×91 cm och det blev verkligen helt perfekt!

Här kan ni se helheten med poster från Nordicprintstore

svartvit ängel tavla poster

Som min vän Tessan brukar säga: jag det hänger på detaljerna, små matchande saker personligt och fint! Älskar detta ljus från Doftriket.se och glasskulpturen från Kosta boda. Och såklart änglatavlan från NordicPrintstore som kostar från 99kr och finns i 7 olika mått.

Så här såg det ut innan och jag tycker det blev mycket bättre, här hade jag en tavla som egentligen inte ens passa in där och mycket plotter!

Inreda med snygga poster

Jag uppskattar verkligen den inredningstrenden med svartvita poster med olika vackra motiv, samt andra färglada varianter. Förr fanns det inte så stort utbud på fotokonst och man fick ofta betala väldigt dyrt för det i någon tavelbutik eller inredningsbutik och då ingick ram.  Men nu med en online tavelbutik med posters och prints kan man välja på ett sort utbud och få känna sig lite mer personlig och dessutom till bättre priser. Jag har äntligen fått fotokost tillslut och jag som velat ha det så länge! Poster och prints är olika namn för samma sak btw.

 

Vi i Sverige vi gillar inredning

Vi Svenskar är en av dom mest inredningstokiga i världen, det kan jag tänka mig beror på att vi är så mycket inomhus i våra hem att vi vill ha det fint runt omkring oss. Instagram är en stor inspirationskälla för mig och det skapar mycket ha begär hela tiden. Jag är väldigt så här att jag köper något har jag det typ forever, men nu har jag börjat se inredning mer som vad jag gillar för stunden och variera mig. Jag vill bara bo ännu större så jag ha ännu mera olika tavlor.

Ni borde kika in på deras NordicPrintStores webbshop om ni har ytor på väggarna att fylla, man kan göra som mig, luta saker på möbler, sätta upp tavellister och skapa olika tavelväggar.

-sponsrat inlägg-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.