Hälsa

Massage på Hudvårdsakademin

För några dagar sedan var jag på massage på Hudvårdsakademin som ligger centralt på Tegnérgatan 17 i Stockholm. Jag var så himla stel i axlarna av att sittande framför datorn att jag sonika hade fått nog och behövde göra något åt det. Så jag gick till Mia som är Diplomerad friskvårdsmassör och spaterapeut.

Jag körde 30 min på fokus på axlar och det kändes faktiskt mycket bättre efteråt, nu kan man ju kanske inte bli botat på en behandling men nu är bollen i rullning och det är bara att boka in fler gånger. Kände mig mör efter min behandling och även dagen därpå, vilket jag gärna uppskattar för då vet man att det har hjälpt 🙂

Det var väldigt fräscha lokaler och bra läge, vilket är bra om man vill ta en massage på lunchen. Jag skulle säga att kliniken är mer åt det lyxigare hållet. En vacker och avslappnande, en oas i storstaden!  Dom har dom finare hudvårdsmärken som: Barbor, Dermalogica med flera och är medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

För att komplettera massagen ska jag börja använda min spikmatta ännu mer, det är pga att blodet inte flödar tillräckligt i ryggen vi delvis blir spända. Och jag planerar inte att bli koniskt spänd i axlarna.

Om ni också viill boka tid gör ni det över telefon på: 0735611646

Just nu är det paketpriser med:

Klippkort:
Klippkort för nedanstående behandlingar

  • 5 massagebehandlingar á 60 min för 3450:- (ord.pris 3700:-)
  • 10 massagebehandlingar á 30 min för 3995:- (ord.pris 4500:-)
  • 10 massagebehandlingar á 60 min för 6210:- (ord.pris 6900:-)

Gravidmassage 60 min 650:-

Svensk klassisk massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en skön avslappning.

  • Klassisk massage 60 min 750:-
  • Klassisk massage 30 min 450:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.