Inredning

Lyxig inredning och design crawings

I veckan var jag på Formex mässan som visar det senaste i inredningsväg, här får man ta del  inredning och design på hög nivå. Mässan i sig är främst för inköpare och influenser, press och liknande som vill få material att skriva om. Jag själv var där för att trendspana! Jag skulle inte säga att jag är en trendnörd helt full ut då jag uppskattar mer tidlös design och kvalité. Nu känner jag att jag har lite mer koll om vad som gäller framöver och det var väldigt trevlig mässa

Trendig inredning 

Doftljus, doftflaskor och doftljus är mycket trendigt just nu. Vi köper gärna fina dyrare flaskor och fyller på dom. Det ska vara olika doft i olika rum, doft säger mycket för våra sinnen om vad vi vill förmedla. I badrummet uppskattar jag lite mer mörk doft. 

Dekoration:

Det läggs mer pengar på dekoration, det har varit mer avskalat förut men nu dekorerar vi våra hem mer med utvalda dekorationer. Kan det bidragande faktorn med att vi vill ha platsbyggda vägghyllor som gör att vi behöver mer vackra dekorationer.  Hur fin är inte nedan ask i rosa marmor? en dröm!

Ljusstakar:

Överallt på mässan såg jag massor av fina ljusstakar, i liknande kreation. Det ska vara metall i olika slag och utförande.

 

Vaser:

Vaser, vaser, vaser, det är trendigt.. gärna i olika färger en hel del brunt.

Andra saker som är hett nu är, glasskulpturer, keramik djur som är lejon, tigrar, något jag aldrig trott skulle bli trendigt igen. Ett tips är att spana in en inredningsblogg.

Kanske någon farmor har någon i källaren för dig att plocka fram. Det är mycket hållbart, ekologiskt bomull. Drinkvagnstrenden pågår för fullt och därmed vackra glas. Jag måste säga att detta är den bästa inredningstrenden vi haft då den påminner om min smak som jag haft i många år!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *