Uncategorized

Lpg stockholm

Just en LPG behandling är något jag har gått på flera gånger och det är verkligen en effektiv behandling för att dränera kroppen på överskottsvätska, få bort celluliter och få en mer slimmat kropp.

LPG bryter ned fettdepåer, stimulerar syresättningen i muskler och vävnader, lösgör endorfiner och påskyndar utförseln av slaggprodukter. Resultatet är en slankare kropp och en fastare vackrare hud.

Lpg Stockholm Östermalm

Innan sommaren hade jag turen att nosa till mig Margo som utför LPG i världsklass. Det var nämligen så att jag hade varit på en annan salong innan och blivit missnöjd och fått blåmärken på hela kroppen. Men jag kände trots det ändå att jag ville ge behandlingen en till chans.

Direkt när jag började prata med Margo så märkte jag hon hade passion för sitt yrke och hon berättade att hon ville bli en av dom bästa på LPG i Sverige och att hon hade senaste maskinen samt går alla utbildningar som finns. Jag fick veta vikten att gå till en utbildad person inom LPG för går man till någon som vet vad den gör, kan man få hängrumpa, forma kroppen fel och få blåmärken, spruckna kärl osv.

LPG

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen och elastin i huden och ger även en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter. Man brukar göra denna behandling i form av en kur!

Lymfmassage

Lymfmassage är en teknik som används för behandling av olika tillstånd i huden, musklerna och bindväven. Celluliter ger en ojämn hudstruktur och visar sig ofta som gropar i huden. Celluliter är antingen ansamlingar av fettceller som bildar klumpar i bindväven, eller så kan celluliter uppstå då vätskan mellan cellerna stagnerar.

Celluliter tänjer ut fibrerna i huden vars funktion är att hålla huden jämn och slät, därav bildas en ojämn hudstruktur. Dessa störningar i bindväven försämrar blod- och lymfcirkulationen och även ämnesomsättningen

LPG Endermologie – Lipomassage

 • Kroppsbehandling med LPG Endermologie – Lipomassage
 • Lipomassage, med LPG kan man sätta fart på fettcellen så att den går i lipolys och är redo för förbränning. Viktigt att förbränningsträna efteråt,
  tex. löpning, simning, powerwalk
 • Reducerar celluliter
 • Ökar blodcirkulation och lymfcirkulation
 • Ökar fettförbränningen
 • Gör huden fastare och slätare
 • Förbättrar lymfdränering
 • Effektivt före och efter fettsugning då det hjälper att reducera ojämnheter, lugna svullnad och bättra på ärrläkningen. Start ca 1–2 månader efter ingrepp.
 • För att uppnå ett optimalt resultat krävs det mellan 10–20 LPG Endermologie behandlingar.

Recension:

Kan berätta att min vän blev helt chockad över resultaten på en behandling, i tron hade hon gått och trott hon haft celluliter. (vilket jag vetat det inte var). I själva verket var det överdrivet mycket slaggprodukter/vätska. Hon såg väldigt stor skillnad på en behandling. Innan hon gick dit hade jag bett henne att dricka mycket vatten och det hade hon gjort flitigt. LPG sätter även igång fettförbränningen och är en naturlig behandling.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *