Skönhet

Löshår med torrschampo- kan bli trassel

Här väldigt bra torrschampo från Ida Warg som brukar använda mig av. Faktum är att det ganska så vanligt att använda sig av torrschampo när man har hårförlängning. Det är då viktigt att se till att endast använda torrschampo på de  delarna du ej har löshåret i satt. Läs gärna en recension jag skrivit om produkten här: Recension IDA WARG Everyday Dry Shampo
Det är nämligen så att när ditt löshåret växer ner så finns det extra rum för torrschampot att väva in sig i håret ovanför fästet som en dreads. På sikt kan det bli svårt att tvätta rent på riktigt där. Om det börjar tova sig och när du  väl tar ur ditt löshår så kan det om du ha otur ha bildats dreads över löshåret. Att reda ut tovorna kan innebära att du behöver göra det slinga för slinga för få ut trasslet. Det är både slitsamt för ditt hår och tar extremt lång tid!

Så här använder du torrschampo med löshår

Se därför till att bara ha torrschampo på högst upp huvudet. När man har löshår (se gärna rabattkod rapunzel för bra pris på löshår) är det är även viktigt att tvätta håret regelbundet. Ungefär var tredje dag helst för att tillföra fukt och rensa ovanför fästet. Tvätta håret alltid 2 gånger på rad för få det rent.
Annars är torrschampo än grym uppfinning som jag själv använder för att få volym med, älska volym 🙂 Jag tänkte även passa på och berätta om ett bra torrschampo jag nyligen har testat från Ida Warg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.