Livsstilsmagasinet Villanytt sticker ut

Villanytt är ett livsstilsmagasin, med en snygg layout och intressant innehåll och är mer än bara en vanlig villatidning med annonser. Jag har varit inne och läst det finns mycket bra läsvärda artiklar.

Konceptet är enkelt.

Villa nytt är ett glossigt och glammigt online magasin, tidningsmagasin , fullpackat med reportage, som har roliga och innovativa vinklar, inom ämnen som byggnation, design, inredning, kultur, mat, resor och nöjen.

Här kan du ta del av deras testpanel som testar de senaste bilmärkena på marknaden, att leva husvagnsliv och försöker att hitta de bästa Homestyling-företagen.

Lokal och regionalt annonsering:

Vi är starka lokalt, där vi når ut med vårt magasin till ett stort antal områden med utvalda villa- och radhusägare med hög inkomst. Här når du även regionalt på hemsida, Villanytt.se, där det finns möjligheter synas på, filmkanal VillanyttPlay och på våra sociala medier: Sajten lägger dagligen lägger ut nya reportage och filmer och håller er uppdaterade med de senaste nyheterna.

Magasine i pappersformat 

Villanytt kommer ut med sitt magasin 12 gånger om året. Vi är måna om våra läsare och vill att tidningen skall ha ett brett och mångfacetterat innehåll som tilltalar en bred målgrupp  med andra ord Livsstilsmagasinet Villanytt sticker ut.

Vår ambition är att vara det självklara medieforumet både för läsare och annonsörer när det gäller annonsering. Vi kombinerar gärna fler ben samtidigt och ser till att våra annonsörer når ut till rätt målgrupp. Villanytt har sedan starten 2015 vuxit organiskt och blivit en mycket stark aktör på marknaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.