Ekonomi

Låna pengar till shopping

Det är många som har haft det tufft ekonomiskt, särskilt på grund av corona-pandemin. Många har blivit av med sina jobb eller har fått en sämre lön som ett resultat av detta. Därför har man inte kunnat shoppa som man tidigare har gjort. Det finns dock lösningar på detta. Det går faktiskt att låna pengar till att shoppa. Många av dagens långivare är väldigt schyssta när det kommer till sånt och det finns olika varianter av lån när man ska låna pengar till shopping. Vissa lån är utan UC och vissa godtar betalningsanmärkningar. Däremot bör du alltid se till att du kan betala tillbaka när det är dags! Det är också viktigt att du jämför olika typer av lån innan, det är för att få så bra villkor som möjligt, det hjälper Hittadittlån dig med. 

Ansök om ett snabblån för att shoppa

Du som är ute efter att låna pengar till shopping bör kolla efter ett snabblån. Snabblån är ett typ av lån som du oftast får svar direkt på. Då får du pengar till ditt konto som du i princip kan göra vad du vill med. Ett alternativ är också kontokrediter. Det funkar i princip som ett kreditkort, bara att du inte har ett ”riktigt kort”. Du får istället en utökad gräns på hur mycket du kan handla för. Det fungerar som en trygghet. Du betalar endast tillbaka den summan du har utnyttjat och inte det fulla beloppet som du har ansökt om. Därför kan det vara bra för dig som inte vet exakt hur mycket du ska spendera. 

Låna pengar till shopping utan UC

Om du ska låna pengar till att shoppa, då bör du kolla på ett lån utan UC. Det innebär i sin tur att långivaren använder sig av antingen Creditsafe eller Bisnode när de gör en kreditupplysning istället för att rikta sig mot Upplysningscentralen. Fördelen med ett lån utan UC, det är att du inte får för många förfrågningar hos dem. Ifall du har för många förfrågningar hos UC, då kan det bli svårt att få lån beviljat hos dem senare när du till exempel ska ansöka om ett bolån. 

Till dig som har en betalningsanmärkning

Många idag lyckas få på sig en betalningsanmärkning, det spelar egentligen ingen roll om du har en bra eller dålig ekonomi, det kan hända alla. Det finns även lösningar för dig med en anmärkning. Dagens långivare har blivit väldigt flexibla när det kommer till just det. Däremot brukar de ställa några krav, bland annat att den ska vara mer än 6 månader gammal och att du har en stabil ekonomi för tillfället. Återigen, om du inte känner dig helt säker med att du kan betala tillbaka, ta inte ett lån isåfall.

Jämföra lån ger bra lånevillkor!

Låna pengar till shopping utan dolda avgifter

Ofta när man hör om snabblån, då tänker man direkt på massor av dolda kostnader. Det förekommer nästan inte alls idag. Många av dagens långivare är väldigt transparenta när det kommer till just avgifterna. Förut var det ofta så att många av långivarna skrev om deras ”schyssta räntor” men visade sedan inte avgifterna som tillkom. Några exempel på avgifter man bör hålla koll på är bland annat uppläggningsavgiften, aviavgiften och ansökningsavgiften. Känner du dig osäker? Då hjälper Hittadittlån dig med att hitta det rätta lånet för just dig. De är helt opartiska och vill hjälpa dig som är ute efter ett schysst lån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.