Skönhet

Enkel och aktiv hudvård för naturlig skönhet

Ta hand om och vårda din hud. Enkel och effektiv hudvård är A och O för kvinnor som vill glänsa med sin naturliga skönhet.

Hybridprodukter

Våra fina linjer och rynkor är vackra och vittnar om vår historia. Sköt om din hud för att ge den de allra bästa förutsättningar. Ett gott råd är att satsa på enkla och aktiva hudvårdsprodukter. Jabushe har härliga produkter där många är så kallade hybridprodukter, vilket är en kombinerad dag- och nattkräm. Perfekt att inte behöva flera flaskor eller burkar. Klassiska och mycket omtyckta Jabushe Original är en bra investering i badrumsskåpet som din hud lär älska. Ibland kan det dock hända att din hud behöver lite extra hjälp på traven med en mer rejäl fuktboost och då väljer du Jabushe Intense Moisture Protection för det. Jabushe Soft Cream anti age reducerar fina linjer, grova porer och pigmentfläckar. Den innehåller, precis som klassikern Jabushe original QAL-100 som är en sammansättning av så väl Q10, liponsyra som acetylkarnitin.

Det här är en enkel och effektiv hudvård som är grundad i en holistisk helhetssyn.

Hur väljer jag rätt produkt?

Det finns fyra olika hudtyper – normal, torr, fet och blandad. Förutom dessa olika typer finns det tillstånd som till exempel mogen hud eller känslig hud. Läs på om de olika produkterna och välj de som passar din typ av hud.

När du väljer produkt är det viktigt att ha i tanken att huden hela tiden förändras. Faktorer som förändrar huden kan vara ålder, hormoner, årstider eller till och med vilka produkter som du använder. Därför är det viktigt att du tänker på att du ibland kan komma att behöva förändra din hudvårdsrutin. Kanske behöver du byta ut någon produkt eller lägga till någon, eller kanske ta bort en produkt som inte behövs just nu. Var uppmärksam på din hud och dess behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *