Julpynta eller inte

 

Dagens utsikt..

Jag har inte julpyntat i år ännu och jag får se om jag tar tag i det. Hemma i min familj tar dom in granen dagen innan julafton och det tycker jag är helt fel ta in så sent, faktiskt den sämsta idéen. Sen har dom kvar granen den till den 20:e knut.

Här i Stockholm tar man in gran redan förra veckan och dagen efter julafton ligger dom på gatan nedanför. Mycket bättre…julkänslan ska ju infinna sig fram till jul och inte efter jul. Just det här med granen dagen innan har verkligen stört mig hela mitt liv faktiskt hahaha. Finns det någon annan som tar in dagen innan? 

4 comments / Add your comment below

  1. Sådär lagom med snö. En bekant berättade för mig att Cartier har öppnat en butik på Smålandsgatan. Har du kollat in den? Hur är den? Säljer de bara instegsvaror, som modehusen brukar göra i Sverige, eller säljer de hela sortimentet?

    1. Hej, jo precis det blir en mild vinter. Nej det har jag ingen aning om, jag får gå dit och kika och rapportera om det. Skulle faktiskt vilja ha något därifrån frammöver. Jag för lite på stan dessvärre för jag blir så shoppingsugen om jag är där!

Kommentera