Hälsa

Frukost med en utsikt och en härlig promenad

Att sitta nere vid vattnet och lyssna på bra musik och äta en härligt saftig macka, denna var med surdegsbröd, kalkon, ost och dijonsenap. Livet på en pinne och en bra start på dagen för mig.

Jag har märkt att en lugn skön morgon är avgörande för mig för få en bra dag och jag har insett att jag så många gånger bara stressat igång dagen och åkt till kontoret utan att ha ätit frukost för att sedan kombinera frukost/lunch vid ett tillfälle. När jag lämnar hemmet på morgonen vill jag gärna även att hemmet är någorlunda städat så det är fridfullt att komma hem, så det blir ofta lätt att jag städar på morgonen, vilket jag inte så rolig uppgift så ikväll ska jag istället små städa för att kunna lämna hemmet i bättre skick på morgonen.

Det är svårt att bryta dåliga vanor, men jag kämpar på och byter ut till bättre vanor. Bästa är ändå att ha insikten av att man vill förändra något för det kommer göra stor förändring på sikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *