Vardag

Jobbhäng Wellington hotell

Idag fick jag äntligen träffa Emma Jennie som och arbeta på våra olika projekt. Vi har en spännande tid är framför oss. Vi möttes upp på Wellington hotell som vanligt då det är så fint och lugnt där med gott kaffe.

 

Igår fixade jag mina naglar själv med rött, hur fint? Röd är verkligen en kvinnlig färg och är så fräscht och jag känner mig så naken om jag inte har något färg på naglarna. Gellack är den bästa som uppfunnits i nagelvärld för jag orkar verkligen inte lacka naglarna var 4:e dag.

Förresten en annan sak, har ni med sparat pengar under Corona?

Jag har sparat undan en del redan till sommaren och annat sparande. Det blir som en sport att spara undan pengar tycker jag. Nu har jag dock inte shoppat på 2-3 veckor så jag är lite sugen och väntar nu in mellandagsrean. Följ gärna Shoppa smartare för ta del av bra kampanjer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.