Karriär

Investerat i teknikprylar för att arbeta hemifrån

Idag var jag på stan efter rusning, närmare bestämt till Elgiganten på Kungsgatan. Min plan var att fråga mer ingående om en tv jag kikat på online för att sedan kunna ta beslut och handla senare. Jag hade kikat på en billig tv runt 5000 kr och jag undrade vad man får för dessa pengar, då det är så himla billigt och jag ville se kvalitén på bilder iRL.

Men det blir ju lite tokigt det här med att man går till en butik och sedan handlar online och så får säljaren inte kredd för sälj:et och missad provision. Så det är synd att det inte går typ ”lägga in kundens produkter den är nyfiken på i kassakorgen om kund loggar in där i butik” och att säljaren lägger in ens favoriter och paxar det eventuella säljer. Nu fick jag papper på två tv som jag tycker om med hans namn på fall om han inte är i butiken nästa gång…

Nåväl min plan var inte att direktköpa en tv idag utan som sagt känna och klämma lite, men det blir liksom lite stressigt om man tar någons tid och frågar så mycket som jag gjorde. Jag kan inte så mycket om dagens tv då jag inte köpt tv på minst 8 år.

Investerat i teknikprylar för att arbeta hemifrån

Så för få något köpt, så slog jag till på en datorskärm, mus och tangentbord som jag också velat ha men tyckt varit så tråkigt att handla.

Här är mina köp, skärmen köpte jag en öppnad förpackning så jag fick 10 % rabatt och samma sak på tangentbordet. Jag gillar ju rabatter och dom försäkrade mig att det var som nytt och det var sista skärmen på lager  så vad skulle jag göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *