Karriär

6 timmars arbetsdag

Här jag ute hos en kund och passar på och tar en selfie

Jag tror att tror att vi framtiden kommer vi börja att arbeta mindre för personligen så tycker jag att 8 timmar arbetsdag är ganska så mycket och speciellt om man inte har ett flexibelt arbete.

Just med fasta tiden, jag tänker tillbaka på en gång för länge sedan när en kollega blev sur på mig för att jag gick till frisören på arbetstid. Men faktum var att jag hade frågat om lov det hos min chef och vi hade trots allt flexibel arbetstid och arbetar online.

Corona som varit nu här länge har verkligen bidragit till att vi äntligen att vi fått möjligheten att få arbeta hemifrån under förtroende. Många gånger har det visat sig att vi har fått mer gjort då det blir mer effektivt arbete då vi inte står i köket och pratar en halvtimme eller kanske äter lunch vid datorn och kan runda av dagen tidigar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.