Inredning

Prisvärd inredningstips för balkongen :)

Finns det något härligare än att gå ut på en solig balkong på morgonen med en morgonrock och frukosten på en bricka? En fantastiskt start på dagen!

Jag har en balkong hos mig som är på ca 6 m2 vilket är en del i alla fall så det finns möjlighet att inreda den 🙂 Det här skulle jag kunna tänka mig ha på min balkong!

balkong med blommor
blad by lundgren

Först skulle jag ha två konstrotting fåtöljer

konstrotting fåtölj  Wisconsin
konstrotting fåtölj Wisconsin
bord med inbyggd kylbox
cool bar

 

En cool bar för att ha som bord och ha kall dryck i för det brukar bli en hel del Rosé här:) 

victroria litet bord av rotting från Trademax
victroria litet bord av rotting från Trademax
stor ljuslykta i mässingfärg
ljuslykta skimmer’

Lyktor tycker jag är så himla mysigt och det blir väldigt mörkt om kvällarna så det behövs lite ljuskällor.

Alla sakerna kommer från Trademax som har ett väldigt bra utbud på trädgårdsmöbler och då främst rottingmöbler som jag tycker är snyggt och praktiskt. Lätt att hålla rent men främst är dom inte tunga.  Det bästa med sajten är nog ändå att det är prisgaranti på alla varor, det gör att man inte känner behovet att behöva kolla runt på andra sidor. 

Detta år skulle jag vilja ta tag i att ha mer blommor på balkongen för det gör det hela mycket mer mindre stelt, något som jag tycker att många balkonger faktiskt är. Vet inte riktigt hur mycket en balkong är värd mer än en vanlig lägenhet utan balkong. Men ska man väl sälja sin lägenhet kan man lika gärna inreda den så har man den biten klar vid försäljning.

Har ni tänk på att många balkonger mest bara har 2 stolar, ett litet bord med en blomma på och några pälsgrejer på Hemnet? Säger hur mycket/lite vi prioriterar våra balkonger för i ärlighetens namn hur skönt är det sitta på pinnstolar?

*sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.