Ekonomi

Drömmer om en ny lägenhet med balkong

Skärmavbild 2017-08-03 kl. 18.40.57

Alltid när jag får någon som hälsar på hemma hos mig brukar dom säga att det är mysigt och att det verkligen är toppen att jag har en balkong för då blir det mer luftigt!

Skärmavbild 2017-08-03 kl. 18.34.45

Men faktum är att denna balkong inte har funnits från början utan den balkongen är monterad i efterhand, det är väldigt coolt att det går göra så. En balkong kan ge väldigt hög värdeökning på en lägenhet i snitt sägs det ge 15 % mer pengar vid försäljning men det finns ingen fast siffra. Dom flesta är som mig att dom gillar en balkong, vissa har det som krav till och med. Om man då har en balkong kan det bidra till att fler kommer på visningen och därmed trissas priset upp. Smart drag. Wmpbalkong dom bygger balkonger med modernt material och senaste teknik.

För två år sedan byggdes det balkonger bredvid mig och det gick fort ett par veckor bar, häftigt det där att det går. Om man vill ha balkong kan man bilda en balkonggrupp i föreningen och sedan kan man få hjälp med bygglovsansökan och luta sig tillbaka. Att få ihop en redig summa pengar om man har medelön är svårt och det är därför bostadsmarknaden är så bra som investering.  Nästan all mina grannar har balkong och från början hade ingen det. Det verkar som om dom flesta balkongerna här på Östermalm är efterhand byggda och det är därför det ständigt är renovering här. Bredvid mig pågick renovering i 2 års tid när Tiger Woods blåste ut hela sina lägenhet men dom var självklart inte här i byggdammet.

20170504103943.jpg
mIn balkong

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *