Personligt

Höstmys här hemma

Idag var jag och köpte lite blommor som jag håller på att torka för att få lång hållbarhet. Jag gillar verkligen trenden med med torkade blommor för det är både fint och prisvärt. Härnäst kommer jag köpa ljus rosor som jag också ska torka och ha i hallen, så romantiskt fint.

På senaste veckorna har jag ägnat mig mycket att arbeta så min blogg har blivit lidande men nu är jag igång och bloggar. Jag har flyttade nyligen och det är ganska mycket med att få iordning hemmet fint och dyrt är det med. Som tur är använder jag mig av en del rabattkoder hos Shoppa smartare.

Jag ska köpa denna viskosmatta från Ellos egna märke. Ellos egna märke tycker jag har mycket fina saker till bra priser och dom kan ju hålla lägre priser när dom inte behöver använda sig av återförsäljare och det är ju därför märken som Zara home, Hm home med flera har så bra priser men ändå bra kvalitét och det gillas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *