Östermalm

Härligt bad på Waldemarsudde

Bättre sent men aldrig, i helgen blev det första gången jag faktiskt badade ute på Waldemarsudde och jag frågar mig själv, varför har jag inte badat där innan? Jag har gått runt den udden en gång i mitt liv och då reflekterade jag aldrig över att det fanns en strand där.

Som ni kanske har märkt, så har jag ägnat mer tid att blogga samt att upptäcka nya ställen i Stockholm och göra mer roliga aktiviteter. Jag känner att jag vill ta vara mer på livet och sluta vara så bekväm.

Inom kort så kommer jag även börja testa att åka Voi, då jag har insett att jag får skoskav att gå i värmen och att detta är ett praktiskt färdmedel vs att gå, åka taxi eller tunnelbana när det är som varmast. Jag har en cykel men just nu så orkar jag rodda med den och jag har även inga vänner har cykel så det är lite tråkigt men ska ta tag i det lämna in cykeln med.

Nu ser det kanske inte ut som att solen sken, men det gjorde den verkligen och det fläktade på bra och endast några minuter bort så låg ett cafe som heter Ekorrens cafe och dit gick vi och åt glass. Allt detta är beläget i närheten Djurgården i Stockholm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *