Uncategorized

Härlig fika på Löfbergs cafe i Stockholm

Idag var jag en sväng nere på stan för möta upp min vän Jenny och catch up och få höra om en ny dryck som lanserats i Sverige som är en shot med gurkmeja! Inser nu att det inte längre heter Löfbergs lila, för visst var det väl något sådant? Nu heter det Löfberg!

Historia på väggarna, roligt! 

Det blev en dryck för mig för hade redan intagit tillräckligt med koffein idag. Ser ni en kola kaka, mums så gott!

Här kan ni se  Dot shot– gurkmeja shot som är tillverkad på färsk gurkmeja. Gurkameja har är bra för hälsan är känt sedan länge!

Vilket fall fikan var trevligt och jag uppskattade lokalerna väldigt mycket, stort och luftigt och god fika. Hit kommer jag gå många gånger kände jag direkt. En liten pärla mitt på Stureplan! Spännande om jag och Jenny kan rodda lite event ihop i vår för våra kunder. Så roligt med vänner i samma bransch!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *