Uncategorized

PRP hårbehandling för att få fylligare hår

I veckan ska jag göra en  PRP hårbehandling för att få fylligare hår och det ska bli så spännande. Jag har haft löshår lite för länge och vågar knappt tänka på hur länge det rör sig om men jag började 2007 och slutade aldrig utan förens nyligen, iaf när det gäller att ha en permanent hårförlängning. Det känns jättebra att äntligen ta en liten paus och ge håret möjlighet att få växa fritt i hårbotten.

Det finns många sätt att få bättre tjockare hår, man kan använda sig vitaminer, hårmassage och bra kost. Men så finns det nu denna metod för den som vill ha lite extra boost och det vill jag.

Det är ganska så kostsamt att göra den här behandlingen  och ca pris är på 3500kr/st och man kan inte vara helt garanterad att man får resultat.

PRP för få ett fylligare hår

Går ut på att man tar ut ett rör med blod från patienten, blodet överförs sedan till speciella röd som centrifugeras för att skilja blodkropparna från blodplättarna, alltså blodets plasma.

Plasman (PRP) injiceras sedan med små stick i hela hårbotten. Genom att man gör denna behandling så ökar blodcirkulationen och celldelningen gör att svaga hårsäckar återhämtar sig. Håret får en rejäl boost med andra ord. Börjar man tappa hår kan man även bromsa och skjuta det lite på framtiden med denna behandling.

Jag kommer gå till Akacia medical och jag vet inte riktigt hur ont det kommer göra men 24 h timmar senare kan man duscha. Jag ska göra detta på torsdag och får berätta vad jag tyckte, samt följa upp med före och efter samt med hur lång tid det tog för att håret skulle börja växa till sig.

Jag har ingen tunnhårighet utan vill bara få att mitt hår börjar växa snabbare nu när jag tagit mig ur min hårförlängnings beroende, med en liten belöning.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.