Skönhet

Tips när du ska ha hårförlängning

Att man inte alltid har naturen på sin sida vad gäller det utseendemässiga individuella kravet  samt önskemålet kan för många vara den hårda sanningen, men lyckligtvis så det finns hjälp att få vad gäller just detta problemet. Oavsett om anledningarna till att införskaffa sig hårförlängning är estetiska eller medicinska så kan detta vara ett bra hjälpmedel för att öka ens självkänsla och självförtroende. 

 

Valen står egentligen mellan syntetiskt eller äkta löshår medans insättnings metoderna skiljer sig en hel del, vilket i slutändan gör att man då enkelt ska kunna finna det som både faller en i smak samt passar en bäst oavsett vilken variant av hårförlängning man väljer.

Olika metoder

Att införskaffa sig det där långa vackra hårsvallet som man kanske länge försökt att spara ut samt drömt om dock utan vidare vettiga resultat, behöver inte alls vara så krångligt då löshår enkelt och smidigt kan lösa detta. Löshår finns i en mängd av olika längder samt färgkulörer och oavsett om man bara är ute efter lite mera volym eller kanske en full hårförlängning istället, så bör man ganska så enkelt hitta det som passar ens individuella stil. 

 

Det sägs att den mest skonsamma metoden är tejpextensions metoden som både rekommenderas och fungerar bäst speciellt om man själv har ett tunt fint hår. Detta fungerar på så vis att man lägger ens egna hår emellan två slingor av löshår likt en “sandwich” och efter cirka 6 till 8 veckor så sätter man om samt flyttar upp löshåret hos sin frisör. Hur lång hållbarheten kan bli beror då helt klart på vilken variant av fästen man väljer samt hur väl man sköter om sitt hår. Om man är en person som tränar regelbundet och svettas mycket blir detta också en relevant faktor att beakta då slitage uppstår lättare.

Hur man ska välja

Det oerhört viktiga blir då att man känner sig bekväm med fästena i sig. Bland det olika metoderna som finns att välja på så hittar man till exempel Easy clip metoden, som finns i både enskilda slingor eller hela clip on set och som fungerar både till vardag samt fest. Dessa klickas helt enkelt i sitt hår just där man önskar att få lite mer volym.

Det finns även Micro ringar samt Nail hair metoden som då sägs var den mest hållbara och slitage starka..Man kan även välja att sätta in Top piece eller Hårträns varianten eller kanske använda sig av Weaving metoden där man då utgår ifrån ens naturliga grunder.

 

Ett äkta löshår samt hårförlängning kan väcka nytt liv i sitt kanske lite trötta livlösa hår medans nya färgkulörer ger en ny glans och lyster utan att behöva bleka eller färga det egna håret. Att sätta in löshår och göra en hårförlängning kan då både vara lösningen till en lite gladare samt uppiffad vardag samt ta en ett steg närmare till att uppnå sitt drömhår. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.