Inredning

Ha det vart & skönt inomhus och slippa kylan

-Samarbete med Vuab.se-

Med bra värme i hemmet medför det ofta höga kostnader och det är inte alltid trevligt, själv skulle jag aldrig våga bo med kallhyra om jag inte visste att det jag hade installerat i mitt hem skulle bidra till lägre kostnader än om jag inte haft egna värmelösningar i mitt hem. Det viktigaste är att jag har det varmt och skönt till långsiktigt bra pris, sådan är jag hehe. Så nu tänkte jag berätta lite om Vuab som hjälper till med olika lösningar som: Bioenergi, pannrum med pellets eller värmepump, olika uppvärmningar i kontor, lager och industri och verkstad.

En vän till mig hon brukade få jobba på sitt kontor i torghandskar för att det jämt och ständigt var så kallt. Dom som inte frös på hennes kontor var dom som inte var lika magra som henne eller frusna. I kontorslokaler brukar det ofta tillhöra någon form av luftkonditionering och i mitt tycke tycker jag det är väldigt märkligt att det inte byggs in i alla nybyggen. Men nej, här i Sverige får vi ha det överdrivet varmt på sommaren och torrt luft inomhus på vintern för vi har inte anpassade utrymmen efter våra klimat mestadels.

Detta får mig att tänka tillbaka på lokalerna på min utbildning jag var klar med för ett år sedan, en gång var det så dålig luft att jag höll på att svimma så jag var tvungen att gå ut och vila för att sedan åka hem. Allt syre i klassrummet var nästan slut och vi var 32 personer i inte ett stort rum. Vi behöver vårt syre för att vara pigga och alerta och det var verkligen jobbigt studera i vissa klassrummen på skolan. Men det värsta av värsta var 2 somrar sedan på Rose, jag vet inte om det alltid är så eller om det var så den kvällen bara men det var så extremt varmt att människor svettades så mycket så när dom gick förbi mig som inte alls svettades då jag hade linne blev jag helt blöt på armarena. Extremt vidrigt!
Är ni intresserade att veta mer om olika lösningar med värme och kyla på alla möjliga lokaler så spana in på Vuab.se

Med bioenergi kan vi hjälpa till att bidra till ett mer klimatsmart Sverige, det tycker jag är mycket bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *