Inredning

Inreda med snygga glasväggar inomhus

-samarbete med Smidesrum.se-

Att inreda sitt hem med glasväggar tycker jag är superfint och praktiskt, det både skärmar av men tar ingen ljusinsläpp så som en vanlig vägg gör. Så länge jag kan minnas har jag tyckt att New York inredning alla industri är snyggt. 

Här i Stockholm är det ganska så vanligt att människor bor ganska så lite, många gånger görs matrum som är i anslutning till kök om till sovrum och det är det ultimat dela av rummet genom att sätta in en glasvägg istället för en heltäckande vägg som slukar allt ljus mellan rummen.

Back in the days var det precis det felet jag gjorde när jag delade av ett rum i en lägenhet jag bodde i. Vi har faktiskt kvar den lägenheten och glasvägg kan vara värt sätta in inför kommande försäljning för få mer ljusinsläpp känsla i köket och lilla sovrummet som är ett före detta matrum.

dela av ett kök med glasvägg

Här är en riktigt fin lösning som innebär att man delar av köket med en glasvägg

Nu fick man plötsligt plats med ett lite sovrum. Föreställ er om det hade varit en vanlig vägg, hur mörkt det plötsligt hade känts? Jag tycker detta blev super snyggt! 

En trend som jag hoppas upphör är att ha öppet kontorslandskap, det är bevisat ge sämre resultat i arbetet och vill man ändå få känslan av öppenhet i rum är det återigen perfekt med glasväggar som delar av mellan dom olika kontorsdelarna. 

glasväggar sovrum
Smidesrum.se

Så här ser ofta en typsikt etta ut och se hur bra det blev med denna avskärning?  Att bo i en etta känns tyvärr inte like vuxet , för i alla fall jag vill  helst gärna separera mellan, sov, leva och helst på kontor med. Denna lösning är ganska så simpel med så det är inte svårt att ta bort om nästa köpare inte vill ha, samt att man installera det i hyreslägenheter med om man frågar om lov innan och vips så har man känslan av fler rum. Både fint och praktiskt!

Hos Smidesrum finns det stor utbud på glasdörrar att ha för dela av olika rum. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.