Goda och proteinpulver

Innehåller annonslänkar för Protein.se

Är du som mig som tycker om proteinpulver? Förr tänkte jag att detta är något som endast dom som tränar äter men jag har tänkt om. Äntligen har jag hittat goda proteinpulver som mättar och som inte blir klumpar av.

Rabattkod hos protein.se

KOD:  —>>  Nicoline25     <—–ger 25 % rabatt

Jag har fått en unik rabattkod hos protein.se att dela ut från min favoritbutik med proteinpulver! på nätet

Goda proteinpulver

Det kan vara svårt hitta goda proteinpulver och därför håller jag på att göra en omfattande recension om dom smaker jag provar.

  • Chai latte SLIM-Protein.se
  • Mint choklad SLIM- Protein.se
  • Vanilj SLIM – Protein.se
  • Choklad SLIM- Protein.se

 

Om slim:

Just ”Slim” fungerar som en måltidsersättning och sväller upp och mättar väldigt bra jämfört mot vanlig shake.

Denna rabattkod hos Protein gäller alltid och kan användas flera gånger, jag har köpt shakes från protein.se bland annat choklad och mint, men ska köpa hem fler smaker.  Det finns olika varianter som tex, fettförbrännande och annat i butiken så helt klart värt ett besök.

En reaktion på ”Goda och proteinpulver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.