Recensioner

Recension: SLIM måltidsersättning mintchoklad

Innan jag vågade mig på att köpa SLIM måltidsersättning mintchoklad pulver så kollade jag efter recensioner och då fann jag direkt inga utöver dom på deras sajt. Så jag tänkte därför att jag kunde berätta upplever att den smakar.

Recension SLIM mintchoklad

Jag tycker Slim mintchoklad en var lika god som det stod på protein.se hemsida, man kan gott laga den med endast vatten. Jag gör den med vatten, den smakar inget konstigt som vissa kan göra. Utan man ser faktiskt framemot att dricka denna shake då den är god. Jag upplever att den mättar bra och jag har den numera i min dagliga matrutin.

Nu är jag sugen att köpa hem fler smaker då det kan bli lite enformigt köra samma. Eventuellt att jag skulle kunna blanda i lite frysta hallon eller banan.

7/6 Update: Har även testat vanilj och vanlig choklad, så goda! Enligt mig är protein.se måltidsersättningar dom godaste jag provat och jag har nu handlar 3 gånger. Det ska prishöjas den 1 juli nu jag passade på att bunkra!

God: Mycket god!

Pris: Prisvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.