Recensioner

Recension: SLIM måltidsersättning mintchoklad

Inlägget innehåller annonslänkar från protein.se

Innan jag vågade mig på att köpa SLIM måltidsersättning mintchoklad pulver så kollade jag efter recensioner och då fann jag direkt inga utöver dom på deras sajt. Så jag tänkte därför att jag kunde berätta upplever att den smakar.

Recension SLIM mintchoklad

Jag tycker Slim mintchoklad en var lika god som det stod på protein.se hemsida, man kan gott laga den med endast vatten. Jag gör den med vatten, den smakar inget konstigt som vissa kan göra. Utan man ser faktiskt framemot att dricka denna shake då den är god. Jag upplever att den mättar bra och jag har den numera i min dagliga matrutin.

Nu är jag sugen att köpa hem fler smaker då det kan bli lite enformigt köra samma. Eventuellt att jag skulle kunna blanda i lite frysta hallon eller banan.

7/6 Update: Har även testat vanilj och vanlig choklad, så goda! Enligt mig är protein.se måltidsersättningar dom godaste jag provat och jag har nu handlar 3 gånger. Det ska prishöjas den 1 juli nu jag passade på att bunkra!

God: Mycket god!

Pris: Prisvärd

rabattkod protein.se

-ADLINKS-

Det är ganska så mycket protein för vara mig så jag har valt att köpa hem protein pulver denna gång från protein.se i smaken choklad och mint som var super god 🙂

Rabattkod protein.se

BEAUTY25” får du dessutom 25% rabatt på allt hos Protein.se med min personliga rabattkod!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *