Vardag

God mat med vänner i närområdet

Jag tänkte att jag skulle visa två restauranger jag varit och ätit på i närområdet där jag bor. Jag är verkligen en sådan person som gärna rör mig kring där jag bor och testar utbudet där. Jag tycker om när det är spontant, man kan komma som man är och säga till sin vän vi ses om 15 minuter. Stockholm är så stort och det går liksom inte ta sig från ena sidan till den andra inte planerar typ en timme innan åtminstone.

Här var jag på Pasta och glasshuset på Karlaplan, min rätt är den till höger, pasta med chili, vitlök och räkor. Den var verkligen god och smakrik, min vän tyckte sin risotto var god, risotto är dock på min lista över mat jag tycker minst om.

Här var jag på Elverket också på Karlaplan, satt bredvid en man som åt lunch där själv innan mitt sällskap kom och småpratades. Det är gemytlig stämning på Karlaplan, ofta pratas det om vilken gatan man bor på och så ges ofta något tips om något nyöppnat ställe. Det har verkligen blivit många fler ställen att äta på under dom senaste åren, något som verkligen behövs då området tidigare fått stämpeln ”dött område”, vilket det förvisso är ganska mycket under sommaren då Östermalmare gärna lämnar innerstaden under sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *