Juligt och trevligt sällskap med vänner

Är det något jag lägger mina pengar på är det att gå ut och äta, det känns för mig värt. Dels är det betydligt bättre än jag kan laga själv, inget meck och trevligt se nya miljöer. Igår var jag på Glashuset igen, det var en vecka sen sist och det var mycket trevligt. Väl där så träffade vi av en slump 3 andra vänner som också var där så efter vi ätit slog vi oss ner med dom!

Jag tog en räksallad med friterat ägg, det har jag aldrig ätit innan och var gott. Jag tog mina såser på sidan av, det är verkligen ett smalknep. Dels kanske man inte vet om man tycker om dressingen, jag vill gärna dosera hur jag har min dressing och så undviker jag olivolja för det är extremt mycket kalorier i det.

Tips ta såsen på sidan av…

Det är ca 115 kcal på en matsked och i sallader kan dom lägga i 4-5 skedar och ni skulle sett min såsskål med dressing den var nog en 8 matskedar. Sen jag börjat med att alltid ta mina så på sidan av har jag börjat tappa vikt, så liten förändring. Testa vetja, såser är sen innan allmänt känt vara onyttigt! Jag köper dock gärna till potatis för det håller mig mätt, jag älskar potatis.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.