Uncategorized

Går du i tankar att semestra med husbil eller husvagn?

Samarbete med Husvagsexpo

Att välja att semestra med husvagn och husbil är allt mer efterfrågat. I år var året då vi Hem semestrade som aldrig förr och tog oss tiden att besöka trevliga städer runt om i landet. Att göra resor med egen bil bidrar till frihet och enkelhet.

Faktum är att man kan resa utan gränser nästan med husvagn och husbil då du kan ta med den på färjan och åka till andra länder. Det är väldigt vanligt att vi bilar ner till Spanien och Tyskland.

Det låter onekligen inte fel att bo i husbil som har all lyx man behöver som AC, toalett och bekväma sovplatser. Tycker man om att åka på roadtrips skulle jag säga detta är ett väldigt smidigt alternativ.

Så väljer du köpa en ny husvagn kan du med fördel sälja den begagnad om det inte skulle passa dig.  Att äga ett boende på hjul kan vara en extra inkomstkälla, vet du med dig att du inte kommer vara på resande fot hela året kan du hyra ut få extra pengar.

Vad ska man välja husvagn eller husbil?

  • Fördelen med en husvagn är att den parkeras på lämpligt ställe och kopplas loss. Sedan lämnas all extra vikt kvar och man är fri att åka vart man vill.
  • En husvagn erbjuder bra yta och är i regel mycket prisvärd att köpa.
  • Den största fördelen med att välja en husvagn istället för en husbil är priset. Nackdelar med husvagn är först och främst hastighetsbegränsningen på 80 km/tim den slipper du med husbil.
  • Husbil är dyrare!
  • Med husbil kan du få sovyta ovanför förare!

Vill du köpa din egna husvagn eller husbil så kan du besöka butiken Husvagnsexpo som finns i Skåne/Bromöll se vilka modeller som passar ditt behov bäst.

Dom har är återförsäljare för husvagnarna Polar och Hobby samt husbilarna Dethleffs, LMC, Bürstner och Sunlight. Dom har alltid ett stort utbud av nya och begagnade husvagnar och husbilar.

Slutligen…
Det är viktigt att vända sig till en auktoriserad handlare som Husvagsexpo är. Speciellt om det är din första husvagn/husbil.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.