Shopping

När man är mellan storlekar på kläder

Idag har jag shoppat en del på NAKD, faktum är att man skulle kunna tro att jag shoppar massor tanke på mitt arbete, men nej så är inte fallet. Jag shoppar smart och genomtänkt.

Emma Jennie är stor inspirationskälla när det gäller mode för mig för hon och jag har ganska lika stil på en hel del saker. Klassisk look, vi gillar ljusa färger och mer kvinnligt. Däremot har hon lite mer gullig stil än mig och jag hade själv mycket rosetter, volanger förut, men det är med allt man vill variera sig!

Bild: Emmajennies.se: Jag välkomnar våren med NAKD

Köpte denna skjorta 499 kr , läser mer i hennes bloggpost: Jag välkomnar våren med NAKD

Jag hade tänkt att köpa kjolen med som finns i begie men den är slutsåld, så snygg!

Shoppa när man är mellan storlekar

Som rubriken säger så är jag lite mellan storlekar på kläder just nu, ibland har jag smal och ibland har jag medium och personligen så skulle jag vilja ha en smal+ för medium kan vara lite stort och smal lite litet ibland. Det har att göra med min byst/midja samt att jag inte är jättesmal. Men jag väljer hellre lite löst än för tight då jag tycker det finare ut.

Nu fick det bli så att jag handlade två plagg av samma för att slippa handla två gånger och spara tid. Risken är att det hinner bli slutsålt.

NAKD har fria returer och med Emma Jennies rabattkod så sparade jag 20 % rabattkod NAKD .

Rabattkod 

emmajennie20 får ni dessutom hela 20% rabatt på

ALLT!

Det är andra gången jag handlar från NAKD och sist blev jag super nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *