Extremt stel nacke – Här är några bra tips jag funnit

Jag har insett att jag faktiskt har väldigt stel nacke, hela min kropp är inte så flexibel och jag har egentligen inte förstått hur stel och det var inte förens igår då jag fick ett wake up cal. För då insåg jag inte kan börja på huvudet så mycket som jag borde efter ha sett videos på youtube.

Nyligen när jag var hos läkaren för kolla mina bihålor så fick jag höra att man kan till och med få tinnitus om man har stela axlar, det är inget jag ens tänkt på. Linnéa min vän har sagt att man kan få kronisk med axlar och rygg om man går för länge och att hennes mamma tydligen fått det.

Detta är lite läskigt, är man stel i nacke så kan det påverka andra delar av ryggen med. Det var verkligen intressant att se hur dom jobbade med människors ryggar i Usa och jag började fundera om det är lika avancerat i Sverige?  Något som var väldigt intressant var en pojke som börjat höra dåligt och va nästan döv. Det visade sig att han hade ramlat på huvudet och att hans huvud inte var på plats på kotorna. Då fick han hjälp att lyfta tillbaka huvudet i sin plats och direkt efter så ökade flödet med blod och hans hörsel blev mycket bättre, han själv kände sig helt på nyttfödd.

Jag började med denna övning igår som jag tyckte hjälpte mig

[iframe width=”600″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=B0xlVOJHbiA[/iframe]

Jag som arbetar på datorn jag behöver resa på mig och röra på mig, rotera axlarna osv, jag kan nämligen sitta still i 4 timmar i rad utan att röra mig och jobba. Det är inte bra!

[iframe width=”600″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=L4fTlnwRn70[/iframe]

wow  denna var bra

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds