Ett grymt tips för dig med tomt

På senare tid har jag börjat lära mig mer om det här med hus, det är det som är bra med mitt yrke, nämligen jag lär mig så enormt mycket om olika ämnen. Personligen föredrar jag att lära mig om saker som är intressant och jag har nytta av. Så här kommer ett bra tips som följer i min linje med få inkomst utan att behöva arbeta heltid. Det är nämligen så att har du tillgång till en större tomt så du enkelt köpa ett Attefallshus och hyra ut, eller ha som ett mindre hus på den stora tomten. Som tex ett gästhus, poolhus osv…

Det kan vara ganska så dyrt att köpa en egen tomt, men om ens släkt tex har en megastor tomt kan man alltid fråga om man får låna ett litet hörn för få sitt egna lilla landställe.

Idag träffade jag en vän som berättade att dom köpt ett Attefallshus som dom nu hyr ut. Det är ett hus utan bygglov som man får ha om man har redan ett stort boningshus. Att hyra ut och ha folk nära sig kanske inte är alltid ultimat, inte om man som mig är folkskygg som mig. Men med en stor tomt så behöver det ju inte vara några problem.

När jag var yngre ville pappa köpa en väldigt stor lägenhet och en extra lägenhet till mig i samma hus, men det blev aldrig för jag tyckte det kändes ensamt flytta hemifrån på gymnasiet, trots att det var i samma hus. Men på landet hade vi ett gästhus som jag ibland ville bo i, helst ville jag alltid bo i stora huset för jag var rädd för skogen och jag är lite så fortfarande lite så men om jag har sällskap då känner jag mig trygg. Jag och Tessan vi brukade alltid ta lilla huset för oss själva, sen brukade vi ägna hela dagarna att bada och sola för vi hade egen sjötomt.

 

Kommentera