Ett grymt tips för dig med tomt

På senare tid har jag börjat lära mig mer om hus och att bygga hus och var man kan kan dra vining av att man äger en bit tomt. Det är det som är bra med mitt yrke, jag lär mig så enormt mycket om olika intressanta ämnen.

I denna bloggpost så kommer du få ta del av några tips som följer i min linje med skapa mig en passiv inkomst utan att behöva arbeta heltid.

Passiv inkomst med ett Attefallshus

Har du tomt över har möjlighet att köpa och bygga ett bygglovsfritt Attefallshus som du sedan kan hyra ut och få extra inkomst av. Hur smart är inte det?

Öka värdet på boningshuset

Att investera i att bygga ett Attefallshus kan medföra att du ökar värdet på ditt boningshus. Många väljer att ta extra lån på huset och baka ihop lånen. Det är sällan det är en dålig investering köpa ett Attefallshus och vid kommande försäljning så går husägare ofta bra med vinst.

Första boendet för barnen

Idag är det svårare än det var förr att få förstahandskontrakt och det är därför väldigt praktiskt att kunna tillhandahålla ett boende för sina barn. Det är nämligen så vi människor uppskattar gärna extra utrymmet som huset medför och det är ett bra framtida boende för barnen när dom blir äldre.

30 kvm är är ofta större än många enrumslägenheter och då husen har både loft, kök och normalstor toa så upplevs dom betydligt större än vad dom är. Husen är byggda precis som ett riktigt boningshus och nuförtiden är smarta tekniska lösningar inkluderade.

Gästhus för långväga gäster

Att ha ett gästhus på tomten är väldigt populärt med. Husen är vinterbonade och varm och du kan inreda med alla sort av bekvämligheter som dina gäster vill ha. Många gånger upplever vi att det kan vara jobbigt ha gäster, släktingar på besök då det stör våra normala rutiner. Nu kan dina gäster vakna när dom vill, laga sig en kopp kaffe och gå ut på terassen och läsa en bok.

Skapa en vacker trädgård själv

Att ha en egen tomt att påta i ger harmoni. Det är inte för intet att många på äldre dar börjar odla grönt. Sök inspo på Instagram och Pintrest och skapa vackra rabatter och oaser i din trädgård. Köp hem verktyg och kläder för trädgård för att lättare kunna arbeta med att skapa din drömträdgård. Här kan du ta del av test av trädgårdsprodukter. En vacker välskött tomt kommer med stor sannolikhet öka värdet vid försäljning. Testa myGarden som är ett kreativt onlineverktyg där du kan rita och planera din trädgård.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.