Vardag

Att gå tillbaka till vardagen

Nu har jag börjat gå tillbaka tillvardagen och börjat arbeta och det känns verkligen som om sommaren gick i ett navs.

Nu är det förvisso sommar kvar men jag räknar sommarens peek är i Juli, så i juli har jag inte arbetat så mycket. Det har verkligen varit skönt att ta det mer chill och vara utomhus. Kommer det en dag med mycket sol så kommer jag ta till vara på den, det fördelen med flexibelt arbete.

En härlig dag i lördags på Horsbergstrand, solglasögon från Gucci.

Att ta ledigt helt totalt är inget jag brukar göra helt då jag driver mina hemsidor och behöver ha koll på min mail som fylls på.

Många börjar arbeta denna vecka..

Det verkar som om de flesta vänner jag har börjar att arbeta denna veckan, men ser man till den större delen av Sverige befolkning så verkar dom flesta vara åter den 10:e augusti. Covid hänger forfarande över oss så många fortsätter att arbeta hemifrån fortfarande. När allt har lagt sig tror jag att vi kommer mer möjlighet att arbeta distans för att vi vet att det fungerar.

Hur ser det ut för dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *