Hälsa

Ekologisk frukost med ”godmorgonjuice & Anja Forsnor

Igår kom ett väldigt trevligt och gott bud med ett pressutskick från #Godmorgonjuice tillsammans med Anja Forsnor. Jag älskar juicer och jag älskar frukostar, det är verkligen en av dom bästa sakerna i livet. Jag brukar vara en av dom första att köpa hem så fort jag ser en ny juice, kändes därför väldigt tacksamt få så här mycket hem till dörren!

God Morgon firar sin nya serie med ekojuicer med frukostar signerade Anja Forsnor. Den nya serien består av, EKO Äpple & Jordgubb, EKO Äpple & fläder, EKO Mandarin & morot, EKO Citrus och EKO Apelsin. 

 

Anja Forsnors kommer med härliga frukosttips i boken ”En god morgon” som jag genast tog och bläddrade igår kväll i. Där fanns det enkla recept på hur man lätt kan variera sina frukostar. Vi är ofta en frukost människa eller inte, men faktum är att frukosten är faktiskt vårt viktigaste mål på dagen. Den ger oss energi att orka dagen och kickstartar igång förbränningen i våra kroppar.

Vet inte om ni är som mig men som ofta äter nästan samma sak varje dag? Men det har jag börjat förändra på senare tid, visste ni att det är 8:a gånger mer Omega 3 i Chiafrön än i Lax? WOW säger jag, mer av det.

I boken finns spännande enkla recept på nyttiga bröd och alla recept har ett nyttigare alternativ än till vanligt mjöl och mjölk, vilket man lätt kan byta till det man helst vill ha. För mig som inte är så bekant med alla nya mjölsorter som mandelmjöl och så vidare så finns det förklarat enkelt vad det är. Jag har länkat boken ovan om ni vill också ha den. Jag blev sugen på att baka morotsbrödet, mugcake, bananbröd, fröbröd, det är så mycket jag aldrig provat att baka.

Just det gällande juicerna så var favoriterna: Äpåle och fläder som var väldigt god läskande, Äpple och jordgubb och Apelsin som smakade riktigt färskt. 

Tack för ett härligt bud!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.