Detoxifying bubbling cleaning mask- beauty PRO

Ikväll testar jag en ny mask hemma som bubblar. Det är andra gången jag provar sådan och jag tycker dom är lite roliga. Man har på sig denna i 10 minuter och så rengörs din hud. Hur det blir bubblor som låter och växer samt pirrar lite i huden har jag ingen aning.

Visst ser jag nästan lite läskig ut? Ni ser förresten jag har delat där vid näsan, det är blir mycket skönare om jag gör så tycker jag. Jag älskar ha lite hemma-spa.

Efter detta ska jag fixa lite saker på datorn och packa inför åka hem och fira jul och 9:30 går tåget till Kolmården i morgon. Jag ska köpa med mig Cocoa cola oxå, för jag vet inte vad det är, men jag tycker julmust verkligen inte är särskilt gott. Om jag dricker den fortaste jag kan och välkyld går den ner i brist på cola men det är nått i den som inte är gott. För någon vecka sedan fick jag höra om en som älskade must i den grad att den bunkrade vid jul och påsk och resonerade ut visst antal flaskor per vecka och så brukade det bli någon tid på åter där han fick vara utan varje år. Helt extremt haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.