BRIGHT TOUCH 2 IN 1 DETOXIFYING MASK & MICRO SCRUB

Igår var det dags att göra en peeling på ansiktet! Denna gång med en ny peeling från Lumene 🙂

lumene_bright_touch_2in1_detoxifying_mask_micro_scrub_1

Utlovas: Den mångsidiga produkten har utvecklats för att framhäva hudens naturliga lyster och upprätthålla hudens normala funktioner, bland annat dess förnyelse. Används som mask, peeling eller en kombination av dessa. Den innovativa produkten innehåller nektar från arktiskt hjortron, föreningen Botanical Acid (växtsyreförening), mikrokulor (från mjölksyra) som tillsammans förnyar huden och ger den lyster. För känslig hud rekommenderas att produkten används endast som mask i 3 minuter.  75 ml.

Pris:ca120kr

Betyg: Jag tyckte produkten doftade uppiggande och gott, kornen var jättesmå. Lite som microlen sand med kräm känsla om det säger er något. Att den var kombinerad mask var ett plus för då fick man två i en produkt. Min hud kändes polerad. Den var bra, gillar inte grova korn som vissa ansiktspeeling har. Känns skadligt och svårare få med exakt varje yta man vill fräscha upp.

Svårt sätta betyg, jag gillade den massor 🙂

Tal om peela ansiktet, en gång frågade en kille jag dejtade om vilken han skulle köpa till sig själv. Jag hade inget svar just då för jag orkade inte börja leta runt. Han köpte en och efter att han hade använt den med  några gånger var hans hud som ny! Det blev en helt annan lyster, jämnare färg, han behövde verkligen den produkten. Från dess har jag själv börjat göra detta rätt så regelbundet, kanske med 1-1 1/2 veckas mellanrum för jag vill inte sunka ner mig.  

2 reaktioner på ”BRIGHT TOUCH 2 IN 1 DETOXIFYING MASK & MICRO SCRUB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.