Uncategorized

Jag testar blackmask

Jag fick en gång en Black mask peel off av en vän och den var verkligen super bra och sedan dess har jag vela prova det igen! Blev glad när jag fick veta att Kicks säljer sådana masker från Masquebar!

Masquebar

Typ så här snygg/ful är man i den haha

Jag valde att inte ta den på hela ansiktet då jag inte har något behov av rengöring där, jag skulle kunnat kört fukt mask där i kombination men kändes lite överflöd.

Masquebar
MASQUE BAR Luminizing Peel Off Mask

Jag samlar på masker, ser ni den gula? Det är en mask av sniglar, jag är lite rädd för den och jag fick den i min Glossybox prenumeration. Vet inte om jag ska våga prova den för det låter äckligt! Tänk att vissa äter dom och jag drar mig för att ha det i ansiktet!

Efter 30 minuter drar man av sig masken och då följer porer med i masken!

Resultatet på mig blev inte wow som första gången då jag har väldigt ren hy då jag gör masker, peeling, kemisk peeling osv regelbundet. Men det kändes väldigt fräscht efteråt 🙂

Har man oren hud kan det var äckligt att se i masken för man ser allt skit, jättekul att se resultat tycker jag!

Pris:129kr för 3 masker på Kicks

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.