Hälsa

Hälsofördelar med te är många

Nyligen så bloggade jag om detox te och hur bra det är, nu tänkte jag gå in mer lite på fakta om te och varför det är så bra för våra kroppar. 

Våra kroppar samlar på sig gifter och det är normalt men dessa kan vara svåra att rensa ut. Där te kommer in i bilder, det kan nämligen hjälpa till att rensa våra tarmar, hud, njurar och lungor, kroppens egna naturliga organ som rensar vår kropp!

Att därför välja att starta sin dag med en kopp te är välgörande för oss. Teer boostar våra energinivåer och kickstartar vår förbränning av gifter och fett. Visste du att vår kropp avgiftas även på natten? En kopp detox te för kvälls bruk löser den biten. 

Att detoxa kroppen är en bra lösning om du vill tappa lite vikt

En rensning gör att kroppen får ökad ämnesomsättning, känns lättare. Det finns inte heller några biverkningar  då teet är gjort på örter och har inget koffein i  sig! De flesta teer som rekommenderas för detox innehåller örter som ger näring åt levern, ett organ som ansvarar för att rensa ut gifter från kroppen.

Tecken på att du behöver en detox….

  • Envisa hudproblem
  • Matsmältningsproblem
  • Svårt att sova

Ni vet i filmer när inget hjälper brukar dom besöka någon med örtkonster, örter som blandas rätt är bra för oss. Det är väldigt smidigt att köpa ett kit med 28 dagars te-detox kur med örtte och luta sig tillbaka med en kopp te än att uppsöka in Indianstam.

Jag måste erkänna att jag nu blivit intresserad dom läkande egenskaperna av  örter och jag kan tänka mig att jag inte är ensam om det och här kan ni därför läsa vidare i en  läsvärd spännande artikel: drick detox tea och må bättre! Trots allt det viktigaste vi har är vår hälsa. 

Hur började du din dag idag?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *