Ekonomi

Dålig ekonomi handlar främst om dåliga beslut

Att ständigt leva lön till lön handlar många gånger inte om att du har dålig inkomst utan att du har gjort dåliga beslut i ditt liv. Kanske du har handlat för ofta på avbetalning och när det väl var dags att betala förlängde du avtalet och nu sitter du på lån med dyra räntor?

En månadslön vi får i Sverige är på den nivån att man faktiskt ska kunna leva på den utan att gå back och då vi pratar heltidslön. En heltidslön varierar väldigt mycket, men medellön i Sverige ligger runt 23-28 tusen. Det är en lön som anpassade efter vad det kostar leva i det i landet och jämför du med Bangladesh där är heltidslön 2000 kr månad. Det är en ganska så begränsad inkost som inte ge tillfälle till så stora utsvängningar, alla lyxliv Instagram med designer väskor, resor, lyxiga middagar osv. Men det går att få dessa pengar att räcka längre och det du vill lära dig om lån och låna pengar: läs mer om Sambla

Tal om pengar, har ni varit inne på Mios hemsida? Så mycket fin inredning det finns, det är verkligen sådana möbler som ser lyxigare och dyrare ut än vad dom är. Se detta sätt ovan, jag hade gärna kunnat tänka mig detta i ett kök!

Ett av dom största misstag människor gör är att dom köper alldeles för mycket möbler på avbetalning och byter ut dom till nya möbler innan dom ens är av betalda. Det gäller lite att se till vilka inredningstrender som är mest hypade och kanske inte varar i mer än ett år, då kanske det inte är den bästa investeringen på sikt. Då är det bättre inreda med sammetskuddar än kanske ta en hel soffa i sammet som just nu är årets inredningstrend 2018. Har du dyra lån och krediter som du vill lösa så kan jag definitivt rekommendera er att se över det hos Sambla.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *