Bra inpackningar – ladda upp med fukt!

Igår testade jag en ny teknik att applicera min hårinpackning efter ha läst det på en UK sida. Nämligen lägga inpackning i torrt hår.

Det var en hårfrisör som var känd i NY som berättade att när vi har blött ner vårt hår, så fyller vi våra hårstrån med vatten. Det ger därmed mindre plats för våra hårinpackning och balsam. Genom att applicera hårinpackningen direkt i torrt hår så får vi ut maximalt av utrymmet i våra hårstrån. Läst och gjort!

Nu har jag testat lägga hårinpackning direkt i torrt hår och det var riktigt bra faktiskt! Det var väldigt mycket enklare att göra det i torrt hår för jag slapp att blöta ner håret, gå ut från duschen och sedan vänta. Jag tror dock att man bör ha rent hår och inte massor av hårspray med mera för att håret ska kunna suga åt sig inpackningen. Jag kommer fortsätta med denna teknik för det var både enklare och var verkligen bra! Har någon mer testat denna teknik?

Nedan är bra tips på inpackningar

JOICO K-PAK DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTOR
JOICO K-PAK DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTOR

Först ut på listan, bra hårinpackningar kommer prisvinnande inpackningen från Joico K-pak deep-penteration reconstructor.

Skärmavbild 2016-01-23 kl. 15.48.23

Pureology Hydrate Hydra Whip
Intensivt vårdande och fjäderlätt inpackning som återfuktar och ger
spänst till torrt, färgbehandlat hår. Reder ut och skapar ett mjukt och
glansfullt resultat med långvarig lyster.

Denna dyrgrip för 409kr har fått många bra omdömen 🙂

Skärmavbild 2016-01-23 kl. 15.51.31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.