Bokrelease event för boken Bedrägeriet

I torsdags så var jag på ett trevligt bokevent för en av mina favoritförfattare som heter Staffan Nordstrand. Staffan är en författare som verkligen lägger tid på reachsearch inför sina böcker.

Denna gång presenterade Staffan sin nya bok Bedrägeriet som är så bra information att man kan lära sig av den och komma undan med brott i praktiken. Hans första bok tog 4 år att skriva för att det krävdes så mycket information. Det gör att det känns mycket mer spännande att läsa Staffans böcker.

Jag i mitten och Hanna Gerner till höger

Eventet ägde rum på Elite Marina tower rakt över strandvägen, så ska ni dit rekommenderar jag er att ta båten över för att spara tid. Det finns en spa-anläggning som jag kommer besöka och då får ni följa med!

Bedrägeriet handling:

Nu är jag tillbaka med min nya spänningsroman!

Här kommet ett smakprov till dig, ljudboken hittar du på alla ljudboksplattformar redan nu och boken hittar du i din butik från den 10/10. Söker du nya böcker att läsa för oktober 2020 så here you go!

“Daniel och Gustav har båda länge tänkt starta fond och bankverksamhet. Som kollegor på en fondfirma har deras samtal många gånger kretsat kring falska fonder och märkliga tillgångar i svenska och utländska bolag. Kan inte de göra som andra, och lyckas de också? Cecilia, Daniels fru, är inne på samma linje. »Kom igen, Daniel« säger hon. »Starta eget, och börja tjäna riktiga pengar.«

    Under en middag bestämmer sig Daniel och Gustav, Cecilia och Gustavs fru Eva för att köra igång – ett beslut som blir början på en lång resa, med Daniel i olika skatteparadis och Gustav som bankir på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

    Året som följer förändrar livet för de fyra på alla plan, när de går från trohet till oärlighet, från att drömma om ekonomiskt oberoende till att svindla enorma summor pengar och från att lyda under lagen till att vara tungt kriminellt belastade. Snart mister en älskad son livet medan ryska maffian infiltrerar verksamheten och någon får sina lemmar brutalt avknipsade av en nära anhörig på ett vardagsrumsgolv i en villaförort.

Staffan Nordstrands nya spänningsroman är en brutal historia för alla som fantiserar om ekonomisk frihet. Vad är en sådan egentligen värd? Är vi alla egentligen bara ett enda felaktigt beslut ifrån att stå ensamma vid ruinens brant?“

Här är Staffans tidigare böcker

Jag tänker att jag läser boken och återkommer till er med recensionen! 

Eventet hade en del bekanta jag kände och det bjöds på snacks och hölls en utlottning. Jag hade turen att vinna 2 böcker så det var roligt. Vi fick givetvis med oss en lyxig goodiebag med en bok och lite annat smått och gott.

Tack för ett trevligt event!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.